söndag, februari 19, 2012

Laddat batterierna

Ja som ni kanske förstår av bilderna så blev det en vända upp till toppen av berget igår och en lång promenad nedför det. Blev nog säkert upp mot en mils promenad igår och 4km av dem var brant nedför så idag har jag liiite ont i vaderna. Vad som däremot förvånar mig är att knät inte värker! Well, är väl bara o tack o ta emot för att det enda som drabbade mig var lite träningsvärk :)
Gick hur som helst bra förutom att vi klantigt nog lagt lite snacks synligt under vagnen så en apa snodde till sig det... dem är inte så lite fräcka dem där aporna, men vi visste ju om hur dem beter sig så vi får skylla oss själva som inte gömde undan det bättre.
När vi kom hem var vi dödligt trötta o hade tänkt äta BK till middag men dem pratar inte tillräckligt med engelska på snabbmatsställena för att man ska få veta om det är mjölkfritt eller ej så var ju bara o ge upp. Efter massa diskuterande hamnade vi på en nyöppnad tapas restaurang precis bredvid vårt hus. Där blev det god mat, hyfsat billigt och bra service även fast servitrisen inte riktigt hade satt på hörapparaten. Vi fick en del fel grejer men det löste sig o allt var hur som helst gott!

Idag har jag laddat mina batteri, riktigt välbehövligt! För det första fick jag sovmorgon o sov ända till 11, med vissa avbrott förvisso men iaf!! Sen blev det dusch o köka lite med grabbarna innan jag packade ner Mollie i vagnen o gick hem till Trine o Johan för o titta på nytillskottet. Var hemma hos dem i några timmar o snackade skit och Mollie sov hela tiden så jag vart helt ledig! Kul o träffa lilla L också som var så söt så :)
Sen blev det hem o där hade vi fått besök av Jocke o Vlada som ville kika på Mollie igen. Dem gick dock bara 15 min efter att vi kommit hem då dem redan varit där ett tag men var iaf trevligt och dem hade med sig en söt liten mössa till Mollie!
Blev lite middag och sedan var det läggdax för killarna så jag har knappt träffat dem idag, men det har faktiskt varit riktigt skönt. Jag älskar mina barn, men gud, man behöver verkligen en paus ibland! Nu är jag en morsa med laddade batteri och ser fram emot en vecka av aktiviteter med barnen. Dock blir morgondagen lugn då Alex fortfarande är rejält förkyld och nog behöver vila sig i form. Det enda vi ska göra imorgon är o gå på kvartsamtal för Jamie. Ska bli spännande o se vad fröken har o säga om honom :)
Annars i veckan så blir det en dejt med Anne, en date med Lindsay o så playgroup med Lindsay och troligen kommer vi våldgästa Johan o Trine nästa helg då Pelle kommer vara i Sverige. Och vem vet om Kim eller Annika vill komma o leka lite med oss också.
Ja Pelle han kommer åka till Sverige på torsdag för o röja ur radhuset så tjejen som ska hyra kan få komma in till 1 mars. Sen kan vi släppa det där och njuta av det vi har ist för o oroa oss! Ekonomin kan hamna på rätt köl utan dubbla bostäder osv :) Hoppas medvinden kan hålla i sig genom detta år åtminstone!!

Inga kommentarer: