fredag, februari 10, 2012

Mitt nya liv

Idag provade jag på en ny del i mitt nya liv, jag gick upp, gjorde klart samtliga tre barn och tog oss i tid till Jamies skola. Det gick fint mycket tack vare att Mollie sov första 40min vi va uppe så att jag fick ordning på grabbarna :) Båda killarna hann roa sig med annat än morgonbestyr innan vi gick, men vem vet hur det blir en dag då ingen av barnen vill samarbeta...
Efter att vi lämnat Jamie i skolan så tog vi oss en promenad, eller tja, jag promenerade o dem andra fick åka, Mollie i vagnen o Alex på ståbrädan. Gick hur smidigt som helst och jag fick jobbat mig svettig :) Vi gick även förbi mataffären för o komplettera upp det vi missade igår. Sandra fick sig en sovmorgon vilket hon inte direkt varit bortskämd med här hemma hos oss ;)
Och Mollie hon sover fortfarande sen promenaden så jag har hunnit med o byta sängkläder, äta lite grann, leka lite med Alex och tvätta en maskin med tvätt. Så nu är jag redo o mysa med min bebis när hon vaknar innan Jamie ska hämtas i skolan. Sandra skulle ge sig ut på eget äventyr, hon är skön med det, hon kräver inte guidade turer utan går gärna själv :) Tycker jag är skönt för på det viset har jag hunnit anpassa mig lite mer till livet med 3 barn här i Gib. Och Mollie har nu också anpassat sig o blivit en mycket mer harmonisk unge än hon va i början av veckan! Nästan en vecka tog det men nu känns det som vi är inne i våra nya rutiner någorlunda.
Och det är så behagligt ute just nu tycker jag, gibraltianerna och spanjorerna springer runt med dunjackor, stora halsdukar o mössor för att dem tycker att det är såååå kallt. Själv tycker jag det är perfekt med min tunna regnjacka under morgonen och dagtid blir det oftast bara tjocktröjan. Det är ju trots allt ca 15 grader, ibland varmare, speciellt i solen.

Inga kommentarer: