fredag, februari 17, 2012

Att damma, dammsuga o skura med en bebis i bärsele är inte det lättaste men det är inte omöjligt :) Men det behövdes verkligen så jag genomförde det. Jorå känner mig rätt nöjd nu faktiskt!
Och nu är Mollie såklart supernöjd i sin babysitter o sitter o skrattar åt sin lekbåge men när jag vill äta eller städa då bara gallskriker hon... jaja, livet med småbarn är inte alltid lätt o rättvist...

I förmiddags hade jag min dejt med Anne, vi brukar fika men idag frågade jag om vi skulle ta en promenad ist o de slutade med att vi gick den rundan jag brukar gå så jag slog två flugor i en smäll, både motion och vara social. Trevligt som alltid o få träffa Anne o idag hade vi riktigt mkt o prata om då vi inte setts sen November. Det är lättsamt o prata med henne för jag känner ingen press o hitta rätt ord, varje gång jag blir frustrerad så säger hon "du skulle höra min svenska" och då känns det inte så farligt längre :P Och efter ett tag flyter engelskan bättre igen o man slipper snubbla över sin tunga varannan mening. När ja kom hem var det nästa svårt o hitta rätt ord på svenska ist. Konstigt det där med språk.

Inga kommentarer: