måndag, februari 06, 2012

Åter i Gib

Det här med o blogga från mobilen verkar ha blivit min grej. Det är ju när man lägger sig i sängen som tankarna börjar snurra :)

Det är konstigt men det känns i de flesta fall precis som vanligt o vara här i Gib, som om jag inte varit iväg... Dock känns lägenheten inte som hemma efter 3 månader i Sverige bland våra möbler o grejer. Men ger jag det en vecka så är det nog som hemma igen här också. Det viktigaste är att vi är tillsammans igen! Och det är ljuvligt att åter igen kunna gå runt i enbart tjocktröja, att se den klarblå himlen och den varma solen! Har även hunnit springa på många av vännerna här och det är givetvis även det roligt :) att visa Sandra runt öppnar upp ögonen för omgivningarna här som redan blivit självklara o vardag för mig, det är otroligt vackert här. Exotiskt!
Min stora kille Jamie bygger numer meningar på engelska och vi kan kommunicera helt på engelska. Detta gör mig otroligt stolt men även nervös då jag inte känner mig helt hundra på min egen engelska. Vill ju inte han ska lära sig fel...
Vi har det bra här iaf och hittills har dagarna gått fort, jag hoppas det fortsätter så även när Sandra åkt hem.
Nu är det dax o sova, ses!

Inga kommentarer: