lördag, februari 25, 2012

God morgon

Vi är ett gäng sjuklingar här, grabbarna hostar och nyser på kapp och jag har sjukt ont i halsen, igen... Mollie verkar vara den som klarat sig bäst. Så idag får det bli en lugn dag även fast vi måste gå ut och köpa lördagsgodis till killarna för annars blir dem tokiga :P Förresten blir dem nog tokiga iaf, ta det lugnt är inte ett begrepp dem riktigt förstår, speciellt inte Alex. Just nu leker dem fantastisk ihop, ska inte jinxa nåt men dem har inte bråkat nåt ännu :) Så trots förkylningar så är det en härlig morgon! Inget bråk, ingen stress, bebis sover och jag har hunnit duscha så jag är ren o fräsch! Dock ingen sovmorgon, men vad hade jag väntat mig med tre barn?!

Pelle och min familj har nu tömt vårt radhus i Sverige på allt förutom dem grejer som Pelle idag ska köra upp till sthlm, dvs vår säng och Jamies säng. Anledningen till att dem ska dit är för att Pelles lillebror har flyttat hemifrån så Pelles föräldrar har ett tomt sovrum. På det viset får dem något i rummet och vi får någonstans o sova när vi är där plus att vi slipper förvara madrasser i garaget där dem kan bli fuktiga o dåliga. Win win!
Är stolt över min Pelle som organiserat och rott i land detta med flytten så det redan är klart, trodde dem skulle får greja hela dagen idag också. Och tack till mamma, Lasse, pappa och Carl som hjälpt till!


Inga kommentarer: