torsdag, februari 16, 2012

Egentid!

Pelle o prinsessan är ute på promenad med Johan o hans lilla son och killarna sover. Dvs ensamtid! Dock har jag fått spendera endel av den tiden på o röja upp efter vår middag och hänga tvätt, men ganska gott o göra det utan att nån gnäller eller tjatar också. Man tycker ju att Pelle kunde städat av middagen då jag slavat i köket men jag ska inte klaga, han tog hand om alla tre barnen då jag däckade i soffan. Fick ju världens yrselanfall förut och det höll i sig. Jag lyckades fixa delar av maten men jag kände mig fullkomligt frånvarande, Pelle fick komma hem en kvart tidigare för o ta över när alla ingredienser var i köttfärsåsen för sen orkade jag inte med mer... Fattar inte riktigt vad det är med mig. Jäkligt obehagligt o va sådär yr ju!
Somnade sen på soffan när jag ammade Mollie så missade hela läggdax med killarna, men nu är iaf yrseln borta för stunden.
Så ska njuta av att det bara är jag här nu :)

Imorgon har jag dejt med Anne vilket jag verkligen ser fram emot. Hon känns som en mentor för mig på nåt sätt, eller en äldre syster. Hon är 10år äldre än mig och har lite äldre barn så har erfarenheter jag inte hunnit med ännu. Hon känns alltid så genuint intresserad och medkännande, ja jag kan inte riktigt sätta fingret på det men jag känner mig omfamnad av henne på nåt sätt när vi ses. Hoppas hon får ut hälften av det jag får av o umgås :)

Inga kommentarer: