fredag, maj 02, 2014

Well wasn't that fun?!

Jaha så vi kom till La Linea innan Mollan spydde för andra gången i bilen, och efter telefon konsultation med min man så vände jag bilen och åkte hem... Dels för att jag inte ville att killarna skulle sprida magsjukan i skolan men också för att jag inte kunde gå runt med en magsjuk tjej i 6h inne i Gib. Ingen Pelle hemma så jag kunde inte åka hem och lämna Mollie hos honom och åka en vända fram och tillbaka till med en magsjuk unge var jag inte så sugen på. Bilen är rätt så ofräsch som det är ändå... Så grabbarna fick hoppa över dagens skola, synd att Mollie inte kunde ha spytt innan vi hann åka så vi inte hade behövt wasta 2h i bilen...

Bilen är för övrigt en ny bil med det nya däcket, man kan släppa ratten utan att fara av vägen, helt fantastiskt! Trodde det var jag som var en kass förare då bilen alltid gled om man släppte ratten eller vände sig om för att fixa något åt barnen... Men det var alltså däcket, puh ;)

Ett lätt illamående lägrar sig över mig efter att ha fixat med spyor hela morgonen, tvättmaskinen rullar idag igen och jag ser fram emot 3 dagar ensam med barnen med magsjuka i huset, åhå vad kul! Håll alla tummar och tår för att ingen annan börjar kräkas!


Inga kommentarer: