lördag, maj 03, 2014

Skön Lördag

Vi har haft en riktigt härlig dag i solen!!
Gick till slaktaren och köpte köttfärs och sedan tog vi bilen dem 100m det egentligen är men som blir betydligt längre med bilen för o spela boll och städa bilen. Spela boll föll ganska platt för o uttrycka sig bokstavligt, den ena bollen sa pang mot en buske och föll i två delar till marken... Den andra bollen fick pyspunka och ligger nu på hallgolvet i skrynklor... Men jag hittade tennisbollar och spade och kratta i bilen så barnen höll sig roade medan jag tvättade och städade ur bilen.
När vi tröttnat på att städa och leka där så bestämde vi oss för att ta bilen till Estepona för o ta en glass och leka på den stora lekplatsen där. Blev flera timmar i Estepona och trots att jag borde ha lärt mig vid det här laget så lyckades jag bränna axlarna... Smörjde in Mollan men inte mig själv, jag inbillar mig att mina axlar borde tåla solen vid det här laget med tanke på att dem är exponerade för solen typ dagligen, men icke... Hur som så blir det strax brunt och det är ju ganska fint.
När vi kom hem från Estepona så lagade jag köttfärssoppa på efterfrågan från barnen och den här gången blev den riktigt god! Sist vart jag inte direkt nöjd men nu, mmmm! Börjar bli tradition för oss att äta köttfärssoppa när Pelle är iväg.
Ikväll har vi försökt se på film och mysa, försökte med två olika filmer men ingen av dem ville buffra tillräckligt så vi fick se på hela, så nu har vi sett två halva filmer och resten av dem för vi väl se imorgon... Och så ska ju Pelle hämtas imorgon, längtar!


Mollie ville köra bilen

Jamie försökte stoppa bilen genom att lägga sten bakom hjulet

Visset och blomstrande skönhet

Alex ville också testa o köra bilen

glasspaus i Estepona

Lek

Mollie

Monkey Mollie

Sötis

Hon klarar fasen allt själv...

Mmm delicious!

Mollie lekte lite innan hon skulle sova, tydligen somnade hon mitt i leken... sötis!

Inga kommentarer: