fredag, maj 09, 2014

Igår

Hej och hallå! Jag hade ingen ork att blogga igår, plus att strömmen gick och var borta i flera timmar så jag läste typ hela kvällen. Skönt med sådana kvällar också!

Morgonen/förmiddagen igår spenderade jag med Kamila, vi fikade på morrisons, handlade lite och gick en omväg hem till henne. När vi hade lämnat av Kamila hemma hos henne så gick jag och Mollan och köpte lunch och gick till parken, gick förresten förbi min favoritbutik som säljer begagnade böcker och köpte en billig en till mig. Sen spenderade vi dem sista timmarna innan Alex skulle hämtas (Jamie var hemma sjuk med Pelle). Mollie roade sig med diverse saker i parken, dels med att gå runt med en våtservett i 20min och tvätta allt, dvs papperskorgar, bänkar osv :P Har jag skadat henne eller har jag?! HAHA
Men hon lekte även med andra barn och hon spenderade nog en kvart med att sitta och titta på bilarna... Sötisen!
Sen hämtade vi Alex, lekte lite i den parken innan vi åkte hem, var en ganska skön dag då halva dagen vart jag road.

Hela helgen och nästa vecka är upplanerad och det känns väldigt skönt, och idag är jag hemma och grejar. Bulldeg är satt, tvättmaskinen rullar och dem två barn jag har hemma (Jamie hade 38 graders feber igårkväll så han fick va hemma idag också) är roade :) Jamie mår bättre idag och orkar spela tv-spel så jag hoppas han mår helt bra imorgon då planen är att gå på Zoo med familjen Renner :)


Lummig park med Mollan

Mollie says relax

Gunga mamma!

Spanar in trafiken

Hitta en kompis som blåste såpbubblor

Inga kommentarer: