onsdag, maj 14, 2014

Onsdag

Idag var planen att gå på marknaden i La Linea med Kamila, men tydligen hade ett läkarbesök dykt upp för henne som hon inte kunde höra av sig och berätta för mig om så det blev inget. Dock gick vi en promenad ihop innan hon var tvungen o ge sig av till sjukhuset...
Sedan begav sig Mollie och jag iväg på lekgrupp, träffade på några bekanta där så blev lite trevligare än sist :) Mollie gillade det mer också, inte lika skrämd av alla barn och mammor/far- mormödrar idag!

Sedan gick vi o hämtade bilen, ja för den var vi tvungna o köra in idag för o tanka (är mkt billigare i Gib) och det fanns inga gratisparkeringar imorse när vi kom så den fick stå i ett betalgarage. Ville inte betala för fler timmar så tänkte åka och parkera på Morrison och sedan gå tillbaka in till Stan för o möta Anne för vår lunchdejt. Men Mollan somnade i bilen och jag var lat så jag kom på den geniala idén att fråga om Anne ville äta på Morrisons, det ville hon! Mollie vaknade inte när jag jag lyfte över henne i vagnen så hon sov i 2h! Yay fick prata ostört med Anne, äta ifred och bara ta det lugnt i 2h, så himla skönt! Sen var det bara att hämta pojkarna och bege oss hem, 15min kö och sedan 45min i bilen och vi var hemma.

Pelle har åkt till Sverige idag för en vecka där så jag och barnen är ensamma, inte så roligt men it has to be done. Så när vi kom hem fick jag fixa allt, middag, läxor, läggrutiner osv. Nu sover barnen och jag har bara allt annat kvar o göra, tex lunchlådor, ta fram kläder, hänga tvätt, duscha osv... jippi!


Pyssel på lekgrupp

Gissa vad det blev

My beauty

Klätterapan

Haha Mollan

Hoppeti hopp

Crazy dude

Mina fina pojkar

Älskade ungar!

Inga kommentarer: