lördag, maj 17, 2014

Home sweet home

Idag har jag satt upp lite grejer på väggarna, har liksom velat bo in mig lite innan jag började. Barnens rum är nästan helt klara nu förutom att affischerna ramlar ner då dem inte vill fästa... Men att se sista delarna fall på plats känns fantastiskt. Jag ångrar inte en sekund att vi hastigt och lustigt tog denna lägenhet! Barnen har perfekta utrymmen, bra lekyta, stort pysselbord och färgglad inredning. I Jamies rum saknas hans tv då den står i vardagsrummet tills vi fått kört ner våran från Sverige i slutet på sommaren. Men sen är hans rum komplett och jag tror det blir perfekt. Vi får se om vi får komplettera med ett skrivbord till hans rum, beror på om vi tröttnar på att ha honom sittandes vid datorn i vardagsrummet... Men just nu är hans rum bra :)

Satte även upp lite foton rakt på kaklet med häftmassa i köket, för oh yes vi har helkaklat kök... Jag hatar helkaklat kök men det är iaf ett diskret kakel och nu när jag livat upp lite med bilder på väggen så ser det hel ok ut!!
Bara mitt och Pelles rum och vardagsrummet kvar, men tror att mister ska få vara med o bestämma där ;) så lär väl dröja innan det blir gjort. Men delar av huset är mer hemtrevligt nu iaf :)


Inga kommentarer: