fredag, maj 30, 2014

Han simmar!!

Idag hat varit en tuff dag med huvudvärk och stekande värme. Mutade Mollie med x antal filmer och snacks i förmiddag så jag fick tagit tablett, vilat och sen städat. 
När vi sedan hade ätit lunch så gick vi ut på äventyr, luktade på blommor och balanserade. Sen tog vi en glass på vägen hem. Mysigt!
Väl hemma bestämde vi oss för att bada i poolen och medan vi badade kom våra pojkar hem. Både Jamie och Alex sprang och bytte om och joinade oss i poolen. Alex tittade storögt på dem spanska barnen som badade, simmade och hoppade och frågade mig om jag kunde lära honom och simma som dem. Så vi tog av simdynan och började öva. Efter ett par minuter så märkte jag att han kunde simma så vi gick till stora poolen och visst simmar Alex!!! Han Kommer några meter helt själv nu och jag kunde inte vara stoltare!!! Detta triggade även igång Jamie, han övade han med men han är så himla rädd. Hanskakade tänderna av rädsla men ville så gärna och visst kan han också, han måste bara slappna av och tro på sig själv så simmar han också utan problem. Gissar på att vi kommer öva ännu mer imorgon så dem blev helt i gasen båda två ;)
Men när jag varit två timmar i poolen så fick det vara nog, fixade middag och efterrätt som intogs på balkongen som alltid. Sen gick Mollie in o la sig på soffan och stensomnade. Men vi övriga såg på Lego the movie och mös, everything is awesome la la la... Sång från filmen ;)
Huvudvärken kom dock tillbaka lagom till
Middagen och kvällen har spenderats med att försöka driva bort den... Men men man kan inte få allt. 

















Inga kommentarer: