fredag, maj 16, 2014

Fredag

Idag blev det mer shopping och trevligt umgänge med Nina! Körde in barnen i Gib idag och fick den tokiga iden att bara köra en snabbis till morrisons då det var några saker därifrån jag saknade... Hah, snabbis?! Nä du, tog 20min o ta sig dit i trafikkaoset, något som normalt högst tar 5 min. Samma sak därifrån, men hittade mycket bra och ha där, bl.a. En simtröja till Jamie!
Sen hade vi tur och det var iaf ingen kö ut ur Gib så kom till Nina till slut. Fick lite frukost innan vi åkte till Carrefour då Ninas mamma behövde handla, hon går inte själv. Hade inte tänkt köpa något men hittade en cykelhjälm som faktiskt passade på Mollies lilla huvud och så hittade jag ett simbälte så nu slipper killarna slåss om det vi har :)
Efter carrefour svängde vi in på en kinesbutik (billig lågkvalitets butik) där jag hittade lite småsaker. Sen lunch och godaste kaffet hemma hos Nina innan Mollan och jag fick åter mot Gib. 

På vägen hem kände jag mig lat så vi stannade på McDonalds och åt middag, perfekt fredags middag i min åsikt ;)

Sen vi kom hem har barnen roat sig med spel o tv medan jag plockat i ordning, färgat mitt hår och fixat mina ögonbryn. Jag har även försökt få tag på supporten hos vår internetleverantör men har inte haft så stor lycka, 5 dygn nu och crappy internet. Jag är så trött på det!!! Får försöka ringa imorgon igen...


Sovande Prinsessa när vi hämtade pojkarna

Fredagsmiddag med mina fina

Inga kommentarer: