torsdag, maj 29, 2014

Poolen

Till skillnad från igår så har denna dagen varit toppen! Lugn morgon med god frukost, barnen lekte på bra själva och jag hann få grejat med disk, tvätt och annat kul. Sen tog vi oss några timmar nere vid poolen, till och med Jamie badade i djupa poolen och ingen gick upp förrän dem hackade tänderna :) Själv fick jag simmat några rundor i poolen medan dem värmde sig, har ju lite mer underhudsfett vilket är en av anledningarna till att jag ville simma ;) Jamie sprang in och hämtade frukt och kakor till fika så det blev en sen lunch för oss. Men det är mysigt o hänga vid poolen och barnen har så roligt! Nu har vi alla duschat, ätit lunch och alla roar sig på sitt håll, det är rätt skönt :) Och jag ska bara ta det lugnt nu fram tills middagen ska fixas.

Känns så skönt att jag inte behöver köra till Gib mer denna veckan, jag hade tur och det var två bank holidays denna veckan och just på mina två dagar i Gib. Jag håller liksom andan inför halvdagarna som får sin början om några veckor. Enligt mina beräkningar har jag 6 tillfällen till som jag behöver bränna 6h i Gib. Haha jag ska inte skriva sånt, Pelle skrev just på skype och sa att han kanske måste resa bort nästa vecka... Bläh... men ok isf 8 tillfällen med 6h o bränna i Gib och sedan blir det halvdagar, fortfarande otrevligt tidigar mornar men bara 3h per dag, då hinner vi liksom träffa vänner efter skolan, åka till stranden eller bara hänga vid poolen. Och det är bara typ 3 veckor och sedan är sommarlovet här :) Dessutom har vi Pelles föräldrar här en vecka om ett par veckor så då har jag sällskap, hoppas jag :)
Nu ska jag försöka planera nästa vecka så dagarna går fort så är saken biff. Synd bara att jag verkar vara den enda som gillar planering... hehe...


Spelar spel

Mojmoj

Jamie

Min lilla prinsessa

Pool fun!

Bad Alex

Bad Jamie

Bada bada bada

Lek vid lilla poolen

Bad Mollie

Fina Alex leker

Inga kommentarer: