fredag, mars 23, 2012

Windy day


Dagen idag började slött med hemmatid, Alex lekte superbra med lego och jag fick mig lite tid vid datorn. Mollie var inte världens lyckligaste bebis och har inte sovit så mycket under dagen, men hon slumrade till i 2 omgångar kanske 30min styck så jag hann duscha o äta lite.
Alex och jag bakade även lite nya frallor, testade ett nytt recept och dem blev riktigt goda dem med.
Hann precis klart med frallorna innan vi hämtade Jamie och spenderade en halvtimme på lekplatsen innan vi gick till eastern beach för o möta Daniela o hennes dotter Luciana. Daniela är den trevligaste av mammorna från playgroupen och jag blev jätteglad när hon frågade om jag ville hänga med till stranden. Dock var det inte strandväder idag, som rubriken lyder så har det varit riktigt blåsigt idag plus att vi haft gråa moln på himlen hela dagen så inte särskilt varmt... Fast jag överlevde i tjocktröja så för er svenskar så klassas det kanske som varmt iaf ;) Nå sandstrand när de blåser innebär sand överallt så efter kanske 30min så tröttnade vi o hittade ett skabbigt litet hak inne bland industrierna där vi tog oss en kopp te och barnen lekte. Grabbarna var så söta som roade lilla Lu som är knappa 2 år, jag var så stolt! Och Daniela sa gång på gång hur imponerad hon var över mina pojkar som är så väluppfostrade :)Och jämfört med barnen här nere så är våra pojkar små änglar! Stolt morsa!!
Och Daniela som pratar 5 språk har förståelse över att man snubblar över orden ibland så det går lätt o prata med henne :) Och jag kom in i det här med engelska tänket så när vi ikväll var ute och åt med Jocke, Vlada o Mikko så kände jag mig hundra gånger bekvämare med englskan än jag normalt gör med dem. Det hjälper min engelska att jag umgås ganska mycket med engelsktalande numer. Och att jag skriver mina fb-statusar på engelska gör faktiskt förvånansvärt mycket för min engelska, konstigt för det är ju bara några rader ibland...
Nå på det stora hela känns det som en mycket bra dag iaf, fast en riktigt pustig dag som Nalle Puh skulle ha sagt.





Förresten, tidigare idag så spydde Mollie lite sådär som bebisar gör och då frågade Alex mig varför hon spydde och jag svarade honom att jag inte visste. "Hon kanske var spynödig" kläcker han ur sig då, haha lät så gulligt :) Min fina lilla prins!

Inga kommentarer: