torsdag, mars 01, 2012


Så här långt har vi haft en bra dag, till största delen skulle jag tro för att vi varit ute ;) Efter att ha lämnat Jamie i skolan så mötte vi Trine o hennes lilla bebis Leo utanför ICC där Gibs motsvarighet till BVC ligger. Hon skulle väga o mäta och jag hade fått tid för o vaccinera Mollie. Men inget blev som vi tänkt oss. Eftersom Leo inte hunnit få sitt health card så kunde dem inte ta hand om honom. Och eftersom jag berättat att vi misstänker komjölksproteinallergi på Mollie så ville dem ha henne läkarundersökt innan dem vaccinerade henne, så det får bli om 2 veckor ist. Jaja inget jag gråter över då jag fasat lite för o vaccinera henne då jag har nålfobi, bara hon fårsitt vaccin nån gång...
Efter bvc så blev det iaf fika/frukost/brunch på ett ställe i irish town. Trevlig personal o utmärkt service! Väldigt bra med barn då dem gav Alex både ballong o en penna man kunde byta färg på :) Och bra priser på maten!
Sen promenerade vi med Trine bort till morrisons för vi hade inget bättre för oss o sen hem för Trine skulle få besök.
Mollie vaknade ju på bvc o åt sen när vi var o åt och sen somnade hon och hon sover fortfarande så jag har fått städat hela lägenheten och satt en maskin med tvätt och vikt den torra tvätten.
Så nu kan jag slappna av för dagen, fast ikväll ser det ju ut ungefär som innan den där timmens städning, men ändå.. :P Förhoppningsvis lite mindre damm iaf!
Om killarna är på gott humör o Mollie tillåter så ska vi baka kakor när vi kommer hem.

Inga kommentarer: