torsdag, mars 22, 2012

Design

Ja ny design på bloggen, har suttit och pillat med den under större tiden jag suttit med datorn idag. Jag har iofs inte suttit mycket med datorn under dagen men några timmar nu på kvällen :) Nå, jag har ändrat o pysslat endel, provat olika designer och kommit fram till att denna var bäst. Gjorde en header till förra färgtemat och den blev helt okej, men gick inte att få bloggen snygg i helhet med den... Nå, lägg gärna in en kommentar o säg vad ni tycker!


Idag har vi varit på playdate på lekplatsen med Anne och Aibhin, trevligt som alltid o träffa Anne! Alex älskar Anne och jag hoppas han o Aibhin kan bli kompisar också, men dem har inte träffat så jättemånga gånger ännu.
Nåt regn blev det faktiskt inte, men jag skulle tro att vi får det inatt eller imorgon... Har inga planer imorgon så det skulle bara vara mysigt med regn! Eller jo, vi har planer för imorgonkväll då vi ska gå ut o äta med några vänner men då spelar vädre mindre roll då man ändå äter inomhus :)


Picture time!

1 kommentar:

Sandra sa...

Jättefin, men sakanr den där sidodelen där det står vilket år barnen är födda, tyckte det var en kul detalj! Alltid kul med lite ny variation!