lördag, mars 24, 2012

Ingen märkvärdig Lördag

Har knappt träffat Pelle denna Lördag eftersom han sov till halv tolv och sedan vart han så sur så efter att han tagit barnen o köpt lördagsgodis så körde jag iväg honom till kontoret för o spela poker som jag vet att han vill. Och där är han kvar, men han lovade att komma hem till 17.30 så vi kunde fixa mat ihop och ha det lite mysigt sen.
Det regnar ute så jag o barnen har haft en inne-dag med pyssel, vi har bland annat gjort hand och fotavtryck :) Alex och Mollie har sovit någon vända och Jamie har spelat en herrans massa spel. Alltså spel på min mobil och nu så spelar grabbarna på wii:t... Jamie är en liten nörd som älskar alla sorters spel och han är duktig på dem!
Själv har jag som vanligt plockat, tvättat, diskat, ammat osv, inget märkvärdigt :) Börjar lite smått känna att jag skulle behöva lite egentid, ja mer än den halvtimmen jag fick idag då Pelle o barnen var ute och handlade. Jag vet inte vad jag vill göra men jag känner att jag behöver få vara Nathalie, bara Nathalie en stund och ladda mina batteri. Ska eventuellt gå på en promenad på fredag o sen kanske gå ut o ta en dricka efter på fredag med Anne men tja, det är ju nästan en vecka dit. Jag kanske ska ta o gå ut o gå själv imorgon, bara någon timma eller så... Inga gnälliga barn, bara jag och min skalle :)



Förresten Wow vad min syn på socker har förändrats, jag har sjukt dåligt samvete som satte i mig en cola igår till middagen och som åt lite godis igår och idag, fastän jag fortfarande är på samma godispåse (som för övrigt innehåller 225g sammanlagt) Alltså en cola och en halv godispåse på 2 dagar och jag har sjukt dåligt samvete... Nå, jag har smakat lite på Pelles cola idag också o nån godis från Jamies påse när han bjöd mig. Men det är ändå inte i närheten av vad jag brukade smälla i mig o då har jag ändå dåligt samvete...

Inga kommentarer: