onsdag, mars 21, 2012

Boendejakt

Idag har jag mycket o skriva om men med sjuka barn så får jag inte riktigt möjlighet. Mollie sover på min arm så skriver med hand nu och det går då inte fort... Men ska försöka ändå.
Pelle är ledig idag och just nu är han med Jamie på kalas på McDonalds då Jamies klasskamrat fyller år. Jag är hemma med dem sjuka barnen, både Alex o Mollie är rejält påverkade av förkylningen, Alex hade låg feber igår till och med.
Vi har iaf varit ute idag med två sovande barn i dubbelvagnen för vi behövde enrolla Alex till Nursery i höst på Jamies skola. Känns skönt att ha det fixat! Vi gick även runt till olika mäklare för o kolla lite efter nya boenden här nere. Fanns såklart mycket fint till bra priser i Spanien men även en intressant 3-sovrums lägenhet här i Gibraltar. Vi har väl bestämt att vi ska ge Gibraltarmarknaden första tjing för då kan Jamie gå kvar i sin skola utan att vi blir ruinerade och vi slipper allt jäkla pappersarbete som de innebär med o byta land. Pelle kommer ha fortsatt nära till jobbet och jag till vänner o lekgrupper. Denna 3a ligger precis vid morrisons, nära lekplatsen och havet. Nära våra vänner som bor några hus bort och lika nära Pelles jobb. Enda minuset är att det inte verkar finnas pool, men det har å andra sidan våra vänner så då får vi väl utnyttja dem lite :P Nå vore iaf superskönt med lite mer utrymme nu med ökat antal leksaker plus babyprylar... Lägenheten ligger lite under det vi har idag i pris, men ingen direkt avgörande skillnad. Vi ska iaf gå o kika på den :)
Även fast fördelarna med o bo i spanien finns kvar i skallen... Nå, vi ger gib-marknaden en chans först... eller? :D
Mollie vaknade, skriver nog mer sen...

Inga kommentarer: