onsdag, mars 07, 2012

trött i skallen


Hjälp, helt slut i skallen, känns som nåt barn har låtit eller skrikit hela dagen... Men trots det så har dagen gått fort.
Pelle lämnade Jamie i skolan idag så istället för o gå min vanliga promenad så startade jag wii:t och active o körde ett pass. Mollie tyckte inte det var en bra idé o höll låda större delen av den tiden och Alex blev såklart hungrig och tjatade sig igenom passet. Tröttiskallen.nu



När Jamie var hämtad så gick vi bort till Trine för att sen gå till amningsgruppen där vi fick lära oss hjärt- och lungräddning för bebisar. Jag blev även visad hur jag skulle göra på mina större barn, guld värt o ha lite koll!
Sen blev det en vända på stan, Trine visade mig en barnaffär jag inte vetat existerat innan och det var en guldgruva med superfina leksaker och massa pyssel till bra priser! Dit kommer jag gå när mina terrorister inte är med för ud vad dem tjatade om allt dem ville ha när vi var där... Då är det inte så jäkla kul o köpa något alls...
Vi hamnade till slut hemma hos oss hela högen, och Trine blev här till klockan åtta nu ikväll. Trevlig dag men med 4 barn som turas om o skrika o gråta så blir man som sagt, slut i skallen!

Imorgon väntar ytterligare en dag med Trine då jag ska visa henne en playgroup och sen ska hon hjälpa mig med ungarna då jag ska till läkaren o så ska vi luncha med Annika. Så morgondagen försvinner nog snabbt den med :)



Inga kommentarer: