tisdag, mars 06, 2012

Sol i lekparken

Får se ifall Mollie börjar skrika nu när jag börja blogga, hon ligger nämligen här bredvid o tuggar på sina händer och smackar :) Så lite hungrig är hon nog, men var bara nån timme sen hon åt sist så går ingen större nöd på henne.


Idag har jag hunnit med lämna o hämta Jamie, ta min morgonpromenad och allt pyssel som kommer efter det som dusch, frukost osv.
Sen har vi träffat Trine, blev inte en vända på stan som tänkt utan vi gick till lekparken då bebisarna behövde äta. Kikade bara in på affären först o köpte lite mackor o dricka så vi andra inte svalt ihjäl. Blev 3 timmar i lekparken i solen, grabbarna lekte, till och med med andra barn(!), bebisarna åt o sov om vartannat o vi satt o snackade skit. Väldigt trevlig eftermiddag. Men nu har jag två väldigt trötta killar.

Ser väldigt mycket fram emot helgen. Vi har bokat ett hotell mitt ute i ingenstans men med närheten till Malaga, Granada o Almeria så vi kan utforska alla tre städerna utan att betala för 3 mycket dyrare hotell. Blir lite extra i bensin men det tjänar vi ändå in! Ska bli kul o komma bort och framförallt att få 4 lediga dagar tillsammans!
Kommer bli mer ledigt ihop framöver då det är endel röda dagar och eftersom Pelle har 5 dagar semester o plocka ut innan sista mars från förra året. Underbart!


Inga kommentarer: