tisdag, mars 13, 2012

En återblick över Lördagen den 10 mars 2012

Tänkte att jag skulle återge lördagen som inte alls blev som planerat men väldigt bra iaf :)
Vi hade tänkt att åka o spana in Granada på Lördagen eftersom alla säger att det är så vackert o fantastiskt där, och jodå vi åkte dit, men vi var inte särskilt imponerade, det var ju bara en vanlig storstad och inte en av dem charmigaste jag varit i precis... Så efter att ha åkte nåt varv inne i Granada så bestämde vi oss för att åka o kolla in skidanläggningen och omgivningarna vid Sierra Nevada som ligger bara ett par mil från Granada. Det var helt fantastiskt, så ljuvlig utsikt och så häftigt att åka från 15 plusgrader till 3-4 bara genom o köra upp i bergen :) Vi åkte till samhället men hittade först ingen parkering och i jakt på en hamnade vi högre o högre upp på berget. Till slut hamna vi där kalfjället börja o bestämde oss för o klättra upp till toppen vilket inte var så långt. Blåste småspik där uppe men det var fantastiskt fint :)
Sen åkte vi tillbaka till samhället o då hittade vi parkering så vi kunde få i oss lite o äta. Sen skulle vi åka tillbaka men min man o jag delar en åsikt, nämligen att motorvägar är trista och att upplevelsen blir så mycket större om man tar småvägar. Så vi körde lite vilse då delar av vägen vart lite konstig men jorå vi hittade tillbaka till Almunicar även fast det nog tog dubbelt så långt tid än det hade behövt om vi kört motorvägen. Dock föddes nya idéer på den bilturen och vi fick se massa som vi inte hade fått se om vi kört motorvägen.
Väl tillbaka gick vi in i en matbutik o köpte några baguetter, lite snacks o dricka för klockan var halv åtta o jag var ju tvungen o se finalen i skrålfestivalen nu när man sett alla deltävlningar.

Har tagit hundratals bilder under denna helg, ska försöka lägga ut dem som mest visar det fantastisk landskapet som vi fick se under lördagen!

På väg mot Granada

Vi hittade en gigantisk damm

Grabbarna spanar in dammen

Första överblicken över Sierra Nevada

Upp mot toppen

Pelle o Alex hittade snö...

Som dom kastade på oss...

Sen nådde vi toppen

I did it!

sierra nevada

utsikten

njuter av utsikten

Med mina pojkar

Finingar
På vägen hem

Beautiful

Inga kommentarer: