fredag, mars 09, 2012

Almuñécar

Så vi kom oss iväg tillslut, fast vi fick hoppa över våra ärenden, dem får vi ta tag i i nästa vecka istället, no big deal.
Åkte först till Toys'R'us i Algeciras för jag ville kolla efter en sak till Mollie plus att jag ville skämma bort killarna lite. Dem fick välja varsin sak, fast inom en rimlig pengagräns då. Annars hade vi väl haft två cyklar på taket ;) Det blev iaf varsin grej till dem, ett spel och 2 små bebisleksaker för endast 30 euro. Är verkligen toppenpriser på leksaker i Spanien!
Och sen somnade två nöjda killar i bilen och vi kunde köra i hyfsad lugn och ro till Almuñécar där vi bokat hotell.
Det är inget lyxhotell men till det priset vi fick det så duger det fint :) Dock borde dem investera i kuddar för dessa korvar vi har är gräsliga... Nåja, staden är superfin och vi har vandrat runt endel nu på kvällen. Vi letade restaurang och som vanligt när man kommer off season så är det inte så lätt. Blev tillslut o gå tillbaka till turiststråket där vi bor och käka. Men vi hann se lite av staden och det finns många affärer med saker i Nathalie stil. Afrikansk träkonst osv, jag är väldigt lockad att shoppa loss lite till vår lägenhet... :D Men maken är en stor bromskloss när det kommer till sådant så vi får väl se ;)
Just nu sover alla, endast tomten (jag) är vaken. Pelle fick gå hem mitt i middagen för han fick en enormt kraftig migrän... Så jag o barnen fick äta själva o sen gå hem hit. Nu har jag äntligen lyckats få samtliga barn att sova, borde väl göra detsamma jag ock, men liiite egentid försöker jag klämma in.

Imorgon tror jag det blir en sväng till Granada och på söndag ska vi leta upp ett naturreservat som ligger här i närheten och vandra lite. Måndag tror jag faktiskt vi ängar åt denna stad o på det viset blir det att vi spar både Almeria och Malaga till senare weekends. Vi som först tänkt knö ihop alla 4 städerna på denna tur, men det är mänskligt o ändra sig :) Och här är så superfint så vill gärna bara vandra runt här en dag, speciellt i affärerna ;)

Förresten fick vi en 3dörrars hyrbil, ingen höjdare när man ska ha 3 bilstolar där bak, men vi lyckades klämma in dem ! Men nästa gång får vi se till o få en 5-dörrars...
Bilen är iaf helt ny, 60mil hade den gått när vi fick den, har nog aldrig åkt en så ny bil innan. Inte för det är så jäkla märkvärdig men ändå...

Bjussar på några härliga mobilbilder, ni får hålla till godo tills jag orkar lägga in dem jag tagit med systemkameran :)



Inga kommentarer: