torsdag, mars 22, 2012

Ditt och datt

Tjock i halsen är jag idag, har knappt nån röst kvar och hostar slem. Så himla roligt... Blää!
Men Inatt sov alla tre barnen hela natten, dvs jag och Pelle fick sova hela natten! Mollie somnade runt 21 och vaknade 7.10, helt fantastisk! Och Alex som brukar vakna i panik på nätterna sov lugn inatt :) himla skönt! Inte för att jag känner mig pigg och utvilad idag för det, nä jag sitter här o gäspar precis som alla andra dagar...

Det verkar som det räcker o skriva om att man saknar dåligt väder så får man det, för idag är det väldigt blåsigt och mörka moln håller på o samlas på himlen. Dumt eftersom vi har en playdate på lekplatsen i eftermiddag men ändå mysigt :)

Av olika personer har jag nu fått höra att jag har blivit smalare, att min ansikte smalnat av och att jag återfått formen snabbt. Men jag har även fått höra att jag är tjock, och jag antar att allt är sant. Jag har smalnat av men jag är ju fortfarande tjock. I vilket fall så märker jag inte så mycket att jag blivit smalare i kroppen men jag kan se det i ansiktet jag också så det är ju bra. Men just nu så blir det ju ingen träning eftersom jag är konstant förkyld och tja, jag försöker hålla mig till inget socker men det slinker ner lite, det är så himla mycket svårare när man är sjuk för då är man ju bara sugen på onyttigheter!

Inga kommentarer: