torsdag, mars 08, 2012

Spärren har släppt

Torsdagkväll - pojkarna sover, Pelle är på kontoret och Mollie ligger här grejar. Själv är jag precis som igår slutkörd i skalle och i kropp.
Vi har varit på lekgrupp och det är ingen tyst tillställning kan jag tala om med skvallrande morsor, lekande barn och missnöjda bebisar... Men nån spärr har släppt hos Alex nu och han är mycket tryggare o leker själv bland dem andra barnen istället för o hänga mig i kjolen hela tiden. Det känns så skönt! Och apropå Alex så har vi pratat om o sätta honom på dagis ett par dar i veckan nu, bara för o underlätta skolstarten lite mer för honom och för o ge honom lite mer sociala kunskaper. Men det är jäkligt dyrt med dagis här... men ett par dar i veckan vore det värt.
Förutom lekgruppen så har jag varit på efterkontroll hos en gynekolog och allt var återstället efter graviditeten så det var ju bra! Tog även cellprover så hoppas att även dem ser fina ut annars blir det fler gynekologbesök och det är ju inte roligaste precis...
Vart även lunch med Trine o Annika på donken, in en vända på mataffären (springer ju där varenda dag...) och sen hämta Jamie.

Dagens kommentar kom från Jamie "Alex jag är inte blind, jag hör dig" :D Inte lätt o ha koll på allt och det är ju bra att han både ser o hör ;) haha


Imorgon bär det av på lite semester hoppas jag :) Hotellet hade fritt internet så jag kommer säkert uppdatera iaf. Ska bli underbart o få komma iväg med min fina familj!

Inga kommentarer: