lördag, januari 01, 2011

Gott nytt år!

Första dagen på år 2011. Skulle vilja skriva att det är början på mitt nya liv, men jag tror inte det är så enkelt. Mycket av det gamla hänger ju kvar fastän det börjar ett nytt år. Men jag hoppas att det nya året för med sig mer positivt än det förra har gjort!

Vi hade en mysig dag, en väldigt typisk nyårsafton för småbarnsföräldrar skulle jag tro. Vi åkte pulka på förmiddagen hela familjen. Sen åt vi en lunch o så sov Alex en sväng. Sen åkte vi hem till Jeanette o Morgan där vi var bjudna på glögg innan fyrverkerierna. Ungarna härjade o vi hade en trevlig stund innan vi begav oss mott bergets slut för o se raketerna. Vi blev lite sena men hann allt se dem vackra raketerna om än dem första springande :P
Efter raketerna åkte vi hem och gav barnen lite mat medan vi förberedde vår egen middag. När ungarna var i säng lagade vi klart vår egen mat och åt den framför tvn. Oxfilé, klyftpotatis med pepparsås och pannakotta till efterrätt :)
Sen hade vi tänkt hyra en film "on demand" alltså direkt i tv:n men dem hade ingen av dem filmerna vi ville se så vi såg på en massa inspelade serier tills klockan slog tolv. Då tittade vi på grannens fyrverkerier och sedan gick vi o la oss :) Lugnt o skönt!

Idag fick jag sovmorgon och för en gångs skull när jag får sovmorgon så vaknade jag inte seg :D Så jag har grejat! Röjt upp i samtliga förråd på övervåningen och plockat bort delar av julen. Ska strax ge mig på källarplan men först får det bli lite lunch. Pelle har migrän så är bara jag o grabbarna som är igång o Jamie tjatar om att han är hungrig.

Inga kommentarer: