söndag, januari 02, 2011

Kände mig oerhört duktig igår och kunde inte riktigt slappna av när det var dags o gå o sova så det blev sent som alltid den sista tiden... Men igår kväll innan jag till slut kröp i säng så fick jag infallet att byta gardiner i köket. Vita gardiner blev det och oj vad nöjd jag blev :) Tog ner den vita gardinen från Alex rum till köket och satte upp ett par grå där o så strök jag ett par vita jag hade i skåpet till det andra fönstret. Mycket bättre än dem lila enligt mig!
I övrigt igår så var jag ju väldigt duktig, verkligen på grejarhumör. Röjde båda förråden på övervåningen och städade gästrummet o Alex rum. Gav mig på källarförrådet också, där hade vi nog 10 kassar med pant som vi får fara iväg med idag eller imorgon.
Sen röjde jag o Pelle i garaget och ute så nu ser det också prydligare ut :)
Kommer verkligen sakna all denna förvaring när vi flyttar! Kommer nog få slänga hälften av lådorna vi har i förrådet om vi ska få plats i en bostadsrätt :P
Idag behöver jag måla ett fönster i källaren och ett rör till ett element. Pelle ska få skrapa färg på fönsterna. Sen så får vi putsa fönsterna på övervåningen. Mycket o förbereda inför en visning minsann!
Jag gissar att intresseklubben antecknar, men skriver detta mest för min egen skull ;)

Inga kommentarer: