torsdag, januari 06, 2011

Underbara dag!

Javisst har vi (eller iaf jag) haft en härlig dag! Vi har fått sålt vårt hus, kontraktet skrev vi imorse! och vi har hunnit med o kolla runt i 2 bostadsområden i närheten av Stenungsund. Eller vi åkte direkt till Ödsmål för o gå på en visning av nyproducerad bostadsrätt när vi hade skrivit kontraktet. Trevligt område men dyr lgh så jag är lite skeptiskt till den även fast lgh var luftig och fin med bra utrymmen. Well vi får se.
Efter det åkte vi hem till mamma o Lasse där vi bara skulle stanna på en fika. Men efter att ha tittat på bostadsannonser tillsammans o pratat så blev det bestämt att vi alla skulle åka ut till Skärhamn där det fanns ett par bostadsrätter till salu. Jag åkte med mamma medan Pelle o barnen åkte med Lasse. Skärhamn är inte min grej kom jag fram till iaf. Pelle tyckte väl inte heller att det var det est optimala. Så vi kommer nog inte kika så mkt mer där, så vi lärde oss ju något iaf :)
Och jag hade supertrevligt med mamma, så himla härligt o umgås med henne! På vägen hem råkade jag nämna att jag var hungrig så vi slutade i en affär och sedan blev vi bjudna på middag hos mamma och Lasse :D Gott och trevligt! Vi var inte hemma förrän nu strax före nio.
Jag känner att denna flytten redan fått mig närmare min familj, rent känslomässigt och snart också fysiskt. Känns toppen!

Inga kommentarer: