söndag, januari 09, 2011

Romantik och minnen

Sitter o ser på romantiska filmer nu igen, orkade inte påbörja en ny serie ;) Har under tiden jag kikat på filmen säkerhetskopierat från skivor till vår bärbara hårddisk. Dem viktigaste bilderna var på Jamie som nyfödd upp till 4 månader som jag tydligen hade missat o lägga in. Gud så liten han har varit! jag kan knappt fatta det! Och oj vad vuxnare och mognare jag har blivit sen dess, när jag ser bilderna inser jag hur blåögda vi var då. Men sen har så mycket hänt sen dess. Om ca 2 veckor är det fyra år sen vi fick vår första prins. Sen dess har vi flyttat 3 gånger och är på väg in i vår 4e flytt, vi har utvecklat företaget, Pelle har haft lite olika konsult anställningar, jag har hunnit aveckla mitt företag. Jag har hunnit vicka som Personlig assistent, jag har genomgått en härtoperation, vi har fått en till underbar prins, vi har köpt och sålt vårat hus. Och med alla dessa erfarenheter har man växt lite för varje gång så inte så konstigt att man inte är lika blåögd längre! Och att fostra 2 små barn gör ju inte att man åldras långsammare precis ;)
Iaf fyller Jamie 4år om 16 dagar och det känns helt sjuk, hur har den lilla bebisen kunnat bli så stor!? Och det värsta är att jag inte alls minns hans bebistid så tydligt längre. Jag var besviken på min mamma då jag väntade Jamie o precis hade fött honom för att hon itne kunde minnas allt jag ville veta. 4år senare har jag själv svårt o minnas vissa saker som hände under gravideteten eller när Jamie var bebis så nu fattar jag... Allt spelas inte in detaljvis i minnet, man minns bara dem bästa stunderna! Men känns hemskt ändå, man vill ju minnas varenda liten detalj!

Här kommer iaf en detalj från bebistider :) Översta bilden är på Jamie 2 veckor gammal och den under bilden på Alex 1 vecka gammal. Dem finaste pojkarna i universum!

Inga kommentarer: