onsdag, januari 19, 2011

Lite av varje

Jag har dem sötaste barnen i världen, ja jag vet, jag är rätt färgad, men det är sant :D Jamie har nu på morgonen suttit o "läst" för Alex. Det är bara för sött :) Ja han läser ju inte utan återberättar sagorna så som han minns dem. Så underbart o se!

Idag väntar en playdate med Emma, Felicia o Vincent. Om allt går som det ska, men inget jag är säker på för det är ett antal gånger det itne blivit som jag tänkt mig när vi ska ses... Ska iaf bli trevligt isf ;)

Håller på o testa Zyx mot halsont, vet inte om jag tycker det har någon större läkande effekt men den bedövar bättre än vanliga halstabletter under en period iaf. Vi får se vad som händer med det där, jag är hyfsat van vid halsont iaf.

Igår när jag var på torp passade jag på o köpa flyttkartonger. Hade tänkt börja packa men motivationen till o flytta ner sitt liv i lådor innan man vet när eller var det kommer packas upp känns inte så jätteupplyftande... Så jag väntar lite till, är ju ingen fara på taket än så länge.
För o få med lådorna hem fick jag montera ur Alex bilstol eftersom bagaget är fullt med hundburar o barnvagnar... Detta resulterade iaf i att jag gjorde rokad. Alex fick ta Jamies rymliga bilstol och Jamie fick flytta in i den framåtvända bilstolen som vi hade i fiestan medan vi lånade den. Jamie har åkt framåtvänd en period men då i sin vändbara stol som nu alltså Alex har fått ta över. Så nu sitter Alex mycket bättre och tja Jamie sitter ju bra han också fast han tyckte denna stol var obekvämare.

I övrigt väntar då 3 visningar på lördag, ser fram emot detta och hoppas verkligen att något av objekten är intressanta annars står vi lite med skägget i brevlådan... hehe fast vi har ju en backup plan så det kommer nog lösa sig. Man får ha lite is i magen.

Inga kommentarer: