måndag, januari 03, 2011

Oväntat trevlig dag

Dagen idag blev mycket oväntad men väldigt trevlig :)
Först en vacker soluppgång efter att ha lämnat barnen och sen lite trevliga samtal på msn med fina vänner utgjorde en bra start!
O När Pelle klev ur sängen så övertalade han mig o träna med honom och det är jag väldigt glad för! Ja vi tränade med wii:t :)
Sen hann jag putsa några fönster innan vi åkte till affären o handlade. Eller Pelle pantade 3 månaders pant medan jag handlade :P Pinsamt mycket pant :) Men billig handling idag iaf!
Sen plockade vi upp killarna hos AL o åkte hem.
Tidigare idag fick jag även ett mess från Jeanette om att Max ville leka med Jamie så dem undrade om dem kunde komma hit. Självklart fick dem det o dem dök upp strax innan tre.
Vi gav oss på o åka pulka med ungarna. Men lilla Nova-li bara skrek så efter en stund gav vi upp o gick hem. Men Jamie o Max var superduktiga och åkte själva på sina snowracers, och fort gick det!
Nova-li var otröstlig så Jeanette fick åka hem med henne men Max han ville inte med så han fick stanna här. Efter ett tag kom Jeanette tillbaka, Nova-li fick dock stanna hemma med sin pappa. Vi pratade o hade trevligt, blev så att dem stannade på middag o åkte hem först vid sju-tiden. Jättetrevligt!
Sen var det bara o lägga ungarna i säng o nu sitter jag här :P
Ska ge mig på städningen nu tänkte jag, vi ska sluta med Alex nattvälling nu för han har börjat äta så dålig på dagarna. Så jag tänkte städa så mkt som möjligt imorn ifall jag inte får sova inatt så jag behöver vila på dagen!
För imorgon eftermiddag blir det visning av huset, spännande!

Inga kommentarer: