torsdag, januari 27, 2011

Goda nyheter hela veckan!

I tisdags när vi fick veta att radhuset var vårt så ringde jag dem telefonnummer jag fått av Pernilla till cheferna för hemtjänsten i Stenungsund. Ingen av dem svarade men jag pratade in på telefonsvararen jag kom fram till. Igår eftermiddag ringde dem upp! Och imorgon eftermiddag ska jag på möte/intervju hos dem :) Om det är så himla enkelt o få vård jobb så jag undrar varför så många går arbetslösa?! Visst det är kanske inte drömjobbet och inte särskilt bra lön men det är ju ett jobb! Jag vill inte heller jobba med detta för resten av mitt liv men jag ser fram emot att ge det en chans och få tjäna lite pengar! Hon frågade till och med om jag kunde jobba innan april om det behövdes, så dem verkar lite desperata efter folk. Blir ju en bit och pendla men det är klart jag kan göra det dem 2 resterande månaderna om det krävs.
Så imorgon kommer vi först åka förbi min mormor i Henån på förmiddagen och sedan vidare till Stenungsund. Mamma lovade o passa killarna då Pelle är i sthlm. Och sen ska jag o killarna eventuellt stanna hos mamma över natten, men det är inte säkert ännu.

Idag så lät jag bli o lämna Alex hos dagmamman då han var väldigt hängig igår och inte direkt i någon toppform idag. Hade jag lämnat honom hade han säkert fått feber så tyckte det var bäst o ha honom med mig idag. Jamie däremot fick med sig en tårta till folkets hus för o fira sin födelsedag :) Alex och jag vi åkte till torp och träffade Pernilla och det var väldigt trevligt! Alex satt i vagnen o var väldigt hängig men inte gnällig så gick hur bra som helst. Till lunch fick jag äntligen i honom lite mat och då piggnade han till! O jag fick kollat upp det jag ville på torp, dvs hur man på ett så billigt sätt som möjligt kan fräscha upp köket i radhuset. Nu har jag hittat ett par billiga alternativ så nu behöver jag o Pelle bara ta ett beslut! I planeringsstadiet är vi snart klara med radhuset :) Nu behöver vi bara fixa allt också... och betala för kalaset... Kan nog räknat på närmar 7000-8000 trots att vi gör en ekonomisnål uppfräschning... Men då räknar jag på saker till badrummet, köket, tapeter, färg och kanske även golv så är ju jävligt bra ändå!

Iaf efter en trevlig förmiddag på torp med Pennan så åkte vi o hämtade Jamie. Väl hemma målade vi gipsfigurerna som vi gjorde igår. Synd att det går så snabbt o måla dem, men mysigt var det så länge det varade!
Annars så har jag tagit det lugnt, är så sjukt trött, läste för sent och så gnällde Alex en massa inatt... Men lite korvstroganoff till middag fick jag pulat ihop iaf. Nu vill Jamie spela spel men jag är så trött att det får nog bli en annan dag... Så taskig är jag... Ikväll ska jag somna framför bond hade jag tänkt mig, lagom avancerat :D

1 kommentar:

Pernilla sa...

Tack för idag ;) FÅr bli snart igen ;) Kram!