lördag, januari 15, 2011

Playdate o tjejmys!

Idag är det lördag och vi har haft en trevlig playdate med ML o hennes flickor! Började med pulkaåkning och tja 2 vuxna med 4 småbarn är fortfarande för få, men vi lyckades pussla ihop så att alla fick åka några gånger innan småttingarna vart för trött o hungriga. När vi kom in fixade jag mat till alla och det verkade gå hem hos samtliga! Efter det blev det lek inne innan dem åkte hem.
Nu ser killarna på lite film och jag har lovat dem chips o filmmys sen :)
Ikväll kommer Emma hit på lite tjejkväll, ska bli kul :) Fast blir väl te och skitsnack som vanligt gissar jag :P

Igår la vi ett bud på lägenheten på kristinedal som hon tackade nej till. Och i samband med att vi la budet kom det fram att det var fukt i väggen i ett av rummen vilket gör att vi är rätt glada att hon tackade nej. Vi kommer nog lägga ner den lägenheten för vi vill inte köpa något med fuktproblem! Blir till att gå på dem inbokade visningar vi har på Lördag o se ifall det kan vara något :) Jag har höga förhoppningar om båda då dem verkar väldigt fina! Så vi sitter inte i sjön, det kommer bli bra oavsett!!

I övrigt igår så var det en rätt kass dag då jag var rejält trött och hade väldig huvudvärk. Men tog mig in till stan med killarna o gick på biblioteket och handlade lite. När vi kom hem så fick Pelle slita sig från jobbet för jag var bara tvungen o få vilat. SÅ med lite aloe rub på axlarna och en mjuk kudde så sov jag bort 1½h och då återvände livet till mig! Så efter det var jag en lite bättre mamma o fru! Pelle fixade pannkakor till middag o sen spelade vi lite wii, Jamie älskar det :)
När killarna var i säng så hade Pelle o jag en mysig kväll med godis, chips och serier :D Har inte sett på tv tillsammans sen nyårsafton så det var trevligt!

Imorgon får vi se vad som händer. Pelle han är iväg på poker i Kumla och har tagit bilen så vi blir iaf hemma. Han kommer hem imorgon eftermiddag så vi ska nog överleva :)

Inga kommentarer: