fredag, januari 21, 2011

Friday all day

Idag hade jag tänkt ta tag i städningen efter ett bra tags slöande och sjukdom. Fick dammat o så startade jag dammsugaren... det ryker om den... kollar o inser att jag inte kommer få ordning på den så var bara o lägga ner... snacka fail!
Så imorgon när vi ändå är ute och far så får det bli in till onoff som ändå har rea nu i helgen och köpa oss en ny dammsugare. Blir ytterligare en budget grej men vad fan, denna har ändå hållt i 4år och den var verkligen budget :)
Annars idag så har jag inte gjort så mkt, eller jo, jag har planterat om en herrans massa blommor, väldigt välbehövligt kan jag tala om! Hade nog behövt plantera om några till men enough is enough!
Annars har jag suttit framför datorn mkt, dels för att jag fastnat i greys anatomy men också delvis för att jag haft en sovande Alex i knät. Hans feber är borta men han sov middag lääänge idag för han vart ju fortfarande inte helt kry.
Jamie han sov till tjugo i tio idag! Tyvärr ville Alex upp vid sju... Men sen har det visat sig att Jamie blivit rejält förkyld o det är troligen därför han sov så länge.
Jamie har upptäckt bolibompas datorspel... Där vill han sitta hela tiden och får han inte det, ja då kan han skrika i en halvtimma för att han blir så arg. Därför har jag inte velat introducera datorspel i barnens värld men allas barn verkar sitt framför dumburkarna så han fick testa häromdan.... och nu är han fast! Och det är svårt o sätta regler när man själv spenderar så mkt tid vid datorn...

Ser fram emot imorgon mycket och har troligen allt för höga förväntningar men det är svårt o låta bli :) VI får se vad som händer!

Inga kommentarer: