söndag, januari 23, 2011

Idag har jag varit mindre vid datorn och det känns bra :) Jag har hunnit se på tv ;) haha och så har jag varit ute med barnen, städat och fixat tvårättersmiddag, köttfärssoppa och pannkakor :)
Jag har hunnit med en film på eftermiddagen medan Pelle såg på sport och barnen härjade. Jag såg The Tourist och den var verkligen bra :) Hade ingen aning om vad den handlade om när jag startade den så det vart en överraskning. Och Johnny Depp är inte så illa o kika på ;)
Sen har vi hunnit med ett bad av grabbarna, så dagen har gått ganska snabbt ändå :)
Nu är grabbarna i säng och Pelle är återigen bänkad framför sport på tv, suck... Själv funderar jag på o se nån av dem gamla vanliga serierna eller ytterligare en film, blir uttråkad om kvällarna annars ;)

För 4 år sedan så kom Pelle hem från Belgien, några dagar för tidigt, men det är jag glad för för hade han kommit som planerat hade han missat älskade Jamies födelse! Jag kan inte fatta att 4 år verkligen har gått, men lika svårt har jag o fatta att Jamie var en pytteliten bebis, han som är så stor nu! Det känns som igår samtidigt som det känns som att jag alltid har haft barn!
Men oj vad jag har vuxit upp sen Jamie föddes, ja inte så att jag är tjockare nu men jag har blivit vuxen. Jag tyckte jag var så vuxen då men tänker jag tillbaka nu så var jag så oerhört naiv.
Tänk om 2½ år börjar lilla Jamie i skolan!? Sjukt o tänka på det... Bara 2 dagar kvar o sen är det alltså fyra årsen min gosse föddes :)

Inga kommentarer: