onsdag, januari 26, 2011

Inte som man tänkt

Ja dagen igår blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men den blev ju väldigt bra ändå :)
Vi hade tänkt att när barnen varit hos dagmamman så skulle vi åka o handla o Jamie skulle få bestämma mat, sen hem o laga det o baka en tårta. Men ist fick vi hämta killarna tidigare för att hinna i tid till Stenungsund för o skriva kontrakt på våran nya bostadsrätt!! Ungarna fick vara hos mormor o morfar Lasse medan vi skrev på kontraktet och sedan skulle dem möta oss vid mataffären. Men dem fick inte spänt fast Alex så vi fick åka hem o hjälpa dem innan det skulle bli affärer. Vi bestämde att vi skulle visa dem nya radhuset när vi ändå var ute o åkte så dem iaf fick se det från utsidan o sedan behövde dem till tapetaffären. Slutade med att vi stod o valde tapeter vi också eftersom dem hade rea :) Så nu ska vi bara be tanten mäta åt oss och sedan kan vi beställa tapeter! Vi kommer köra på vita väggar o sen en fondvägg per rum. Jamie får en röd fondvägg för det ville han ha, till Alex valde vi en blå fondvägg och i vårt sovrum blir det en grön :) 39kr rullen kostade tapeten så vi kommer komma billigt undan :)
Sen blev det mataffären och då ville Jamie baka egen pizza så det var hem o full fart med det. Bjöd över brorsan o hans familj också och klockan sju var pizzorna äntligen färdiga så vi kunde äta. Väldigt gott var det! Och sedan färdigköpt tårta o paj till efterrätt :)
Det var himla mysigt att det blev ett sådant spontankalas för Jamie o att alla kunde komma. Jag ser fram emot fler spontanbesök i framtiden!
1 April får vi vårt nya hus så då börjar tapetseringen! Ser jag fram emot :) Vi ska bara lista ut vad vi vill ha i köket också :)

Idag har vi varit i stan på banken. Pelle åkte sedan bussen mot gbg o sedan mot sthlm, där han blir tills på Lördag. Jag o barnen vi handlade lite innan vi åkte hem igen... Nu ser Alex på film och Jamie pysslar uppe i pysselrummet. Själv fick jag akutont i ryggen, vete fan var det kom ifrån... Inte kul iaf!

Lägger upp bilder från igår senare!

2 kommentarer:

Pernilla sa...

Va roligt med bostadsrätten! Ska bli kul att ses imorgon! ;) Kram!

Rebecka sa...

Kikat på bilderna, ser jättefint ut! Kram