tisdag, januari 18, 2011

Grabbarna

Alex har kommit in i en period där han blir hysterisk när man lämnar honom hos dagmamman. Det känns verkligen inte bra att lämna honom men jag vet att han har det bra där. Förhoppningsvis har denna osäkerhet hunnit passera innan han ska skolas in på dagis i Stenungsund.
Han är även inne i en duplo period, han bygger med duploklossarna hela tiden och älskar det :) Det är däremot härligt o se!
I övrigt med barnen så försöker jag o minska på tv-tiden, Jamie framförallt sitter för mycket vid tvn och det vill jag helst inte. Dem har ju så mycket leksaker så varför ska dem sitta vid den där dumburken?! Jo det är klart dem vill det, deras föräldrar sitter ju vid varsin dumburk dagarna i ända...
Men idag har vi köpt födelsedagspresenter till Jamie som kanske kan hjälpa till o minska tv-timmarna. Ett spel, 2 ljudböcker, gips o former så man kan göra figurer och så en rockring :) Tror han kommer bli superglad för dessa grejer :)
Tänk att om endast en vecka blir Jamie 4 år! Det är otroligt vad fort dem åren har gått! Jag kan säga utan minsta tvekan att dem 4 åren som gått har varit dem absolut bästa i mitt liv!

Nä men om man kanske skulle ägna sig åt sina barn en sväng?

Inga kommentarer: