söndag, januari 09, 2011

Bockar av visningar

Ja idag har vi varit i Svanesund på visning av ett radhus där. Vi har kollat på 2 radhus där på nätet men kan nu bocka av dem på vår lista, varken radhusen eller orten Svanesund var något för oss. Så vi börjar mer o mer skära ner på tänkbara områden vilket försvårar jakten på det perfekta boendet men samtidigt känns det bra så man vet huruvida man kan trivas eller ej.
Jag håller tummarna för det vi hittade online igår som ligger i Stora höga, det är det orten utanför själva Stenungsund som vi helst vill bo i och den lägenheten såg verkligen toppen ut. Men vi lär väl inte vara ensamma om o tycka detta så tiden får utvisa vad som händer. Men håll tummarna åt oss är ni snälla!

När vi hade varit på visningen så åkte vi till torp för att äta lite och handla. Så nu är frys och kyl fyllda igen :) Och nu jobbar Pelle lite, Alex leker o Jamie ser på tv. Lugnt o skönt! Önskar man kunde gå o lägga sig, men går jag från datorn kommer barnen vilja hitta på nåt med mig... Och det orkar jag inte :P Bra mamma, i know!

Inga kommentarer: