tisdag, januari 04, 2011

Visning

Nu har vi haft visning och det verkade ha gått bra. Tur det för Herregud vad jag har slitit för detta... Vi har väl aldrig haft så rent o fint :P Eller så här opersonligt med inga foton eller något uppe, känns naket nästan... Men dem verkade intresserade och ska faktiskt komma o kolla även på torsdag igen :)
Och på torsdag ska vi iväg och kolla på en nyproducerad bostadsrätt i Ödsmål, ingen har bott där innan och man får själva välja tapeter osv. Jag är väl lite orolig för hur vi ska få ihop en kontantinsats eftersom den är rätt så dyr. Men månadsavgiften är låg så blir ändå ungefär samma boende kostnad som vi hade haft om vi köpte den i stora höga. Men iaf värt att åka o kika på den!

Verkar lite som vi har medvind denna dagen då vi fått en annan positivt nyhet. Vill inte jinxa det så är tyst om vad det är :)

Ja det känns som en rätt bra dag och när jag kollar mig runt i huset så är jag ändå stolt över vad vi har åstadkommit men känner mer o mer att jag vill flytta till Stenungsund och min familj! Men det är kul o kolla sig runt o tycka att man har det väldigt fint. Synd bara att det nu igen är leksaker överallt :P

Medan visningen var så åkte vi till Vicky o Maxim, där vi fikade och barnen lekte. Det var trevligt! Nu har vi mumsat i oss pizza och ungarna ska strax i säng. Ikväll ska jag inte städa utan bara slappna av! Ska bli skööönt!

Inga kommentarer: