tisdag, januari 11, 2011

Fler visningar

I morse vaknade ungarna tjugo över åtta, jag bara måste börja ställa klockan för shit vad stressigt det blir :) Men det är gott att få sova så länge! Men den där halvtimmen är nog inte värd det i det långa loppet :P
När jag droppat av ungarna så var det dax för en prövning, ja ett möte som jag undrat över men som gick så himla bra! Jag mötte ML och det sägs ju att det är 3e gången gillt så vi får hoppas det stämmer! Vi hade hur trevligt som helst, först frukost på katten, därefter blev det en promenix runt stan för ingen av oss ville åka hem :P Helt plötsligt var det lunchtid så vi åt lucnh också innan det var dax för hemfärd. Åkte hem o hämta Pelle o sen plocka vi upp barnen. Jamie hade fått feber under dagen så han var väldigt hängig den stackaren. Ringde mamma och hon tog ungarna medan vi var på visning.
Först var det visning på en 6a på stenungstorg, skiiitfin men tja i slutändan fortfarande för dyr. Hade avgiften varit några tusen lägre hade vi nog tagit den men det ska ju gå ihop också.
Sen kollade vi på en på Kristinedal, mer radhus över det men fortfarande bostadsrätt. Den var sleten men området är perfekt. Ett stenkast från brorsan, en kort bit från mamma och nära nog pappa! Närhet till flera dagis och mataffär :) Men ja hela lägenheten behöver tapetseras, nytt golv o lite annat smått o gott. Så vi ska kolla på 2 andra alternativ som är fräscha o inte behöver samma typ av renoveringar innan vi tar något beslut.
Men är inte så orolig längre, det finns många alternativ :)
En bra dag!

Inga kommentarer: