lördag, maj 29, 2010

What's happening?

I torsdags så var jag hos Emma på kvällen, drack lite te och snackade skit. Väldigt skönt att komma iväg och umgås lite!

Igår så hade vi mysfredag. Dagen började inte så kul men den slutade bra! Jag o grabbarna fixade mat och Jamie gjorde efterätt nästan helt själv! Jag hjälpte bara till o mäta upp grejerna. Grabbarna var gott humör och vi hade så mysigt. Vid åtta fick vi dem i säng och sen såg jag och Pelle på tv, först serier o sen en film. Mysigt!

Idag får vi gäster. Carl, Vicky och Maxim kommer och sen familjen från Falkenberg, dem vars bröllop vi var på förra helgen. Killarna har lite affärer ihop så dem passa på o blanda nytta med nöje. Gunn o Fredrik har 2 döttrar också som jag hoppas kommer överens med våra grabbar! Så ska bli trevligt!

Imorgon är det morsdag, vi får se ifall jag blir överraskad med nåt. Jag har sagt att det inte är nödvändigt. Pelle hade nämligen med sig ett vackert halsband med matchande armar sist han var i sthlm ♥ Men skulle ju inte bli ledsen om grabbarna hittade på något :)
Vet inte om vi kommer åka till min mamma, vi får se. Mamma har annat o tänka på nu då Lasses mamma ligger inför döden :(

Nästa vecka får vi se vad som händer. Det jag vet är att Pelle åker till Bulgarien på onsdagen och kommer hem på söndagen. Sen så ska jag umgås med min brorsa o Tuva på Lördag, vi ska hitta på nåt skoj och sedan sover dem över här :)

Inga kommentarer: