torsdag, maj 13, 2010

Kärlek o ett nytt liv

Det är mycket som rör sig i skallen som jag skulle vilja skriva ner men troligen kommer jag bara ihåg hälften.

Men det första och det viktigaste är att jag sitter här och är så glad över o vara mamma till dem finaste killarna i världen! Dem har lekt tillsammans hela morgonen, jättefint! Först var det bus o nu så lagar dem mat :) Det är helt fantastiskt o se dem små liven samarbeta,skratta och planera ihop. Ja Jamie står väl kanske främst för planering och samordnad lek men Alex hänger på och är så glad åt att Jamie vill leka med honom. Jag behöver inte göra något mer än o övervaka så dem inte gör något dumt, som när dem tog på vovven kopplet o drog runt på honom...
Älskar mina underbara barn så mycket!

En annan sak som rör sig är hur mycket man kan ändra sitt liv. För några veckor sen försökte jag desperat bryta dåliga mönster men klarade det inte. Efter pulverdieten så lyckas jag! Jag äter små portioner, dricker hellre vatten än sötdricka och framför allt så har mitt synsätt blivit något helt annat. Så mycket skit som kastat på pulverdieten och hur dum jag var som testade det, men nej jag är så glad över att jag gick igenom det. Det är skit o inte äta mat men jag ser mat och livet på ett annat sätt!
Igår åt vi pizza och sedan hade jag o Pelle en liten skål godis när vi såg på Avatar som vi hyrt. Jag mådde illa över mig själv som kunde med o äta dessa 2 saker på samma dag utan att röra på mig... Ja det kanske är åt det sjuka hållet ist för sunt men jag är ändå glad att jag kommit dit att jag tänker på vad jag stoppar i mig ist för o bara proppa i mig. Sen måste man unna sig ibland och vi tog vår myskväll igår ist för till helgen. Men vad jag menar är att för nån månad sen skulle jag äta pizza, godis, läsk o annat onyttigt också på samma dag utan o fundera över det. Inte konstigt jag lyckats bli överviktig! Kan jag bevara mina små portioner och nyttigare sättet o leva på så tror jag att jag kommer nå min målvikt och stanna där.

Jag tror jag lägger reflektionerna från senaste dagarna i ett annat inlägg.

Inga kommentarer: