söndag, maj 02, 2010

balsam för själen

Det har varit en härlig dag idag. igen.
Jag fick sovmorgon så trots snuva o halsont så känner jag mig som en människa.
Pelle var trött han så när Alex sov middag så passade även Pelle på o sova. Jamie och jag städade nedervåningen och tvättade. Köket behövde verkligen en genomgång så nu när det är gjort mår jag bättre i själen.
När grabbarna hade vaknat och så så gick vi ut. Carl kom i samma veva och fixade bilen, den är väl inte i topptrim precis men den går. Så nu tänker vi sälja den. Är någon intresserad av en Volvo 850 så hör av er!
Under tiden som Carl fixade bilen så städade jag garaget med lite hjälp av Pelle. Fick röjt ut allt som ska slängas, däribland spisen som stått där sen renoveringen.
Garaget ser riktigt trevligt ut nu :) en sten som lättat...
Sen var det tänkt att vi skulle klippa gräset och rensa rabatter men efter middagen åkte vi till stranden med Carl o Maxim. Var härligt på stranden, solen sken och havet glimmade. Även detta skönt för själen!

Imorgon ska jag börja med hel kur med Shakes! Är inte jättepeppad men jag tror jag kommer bli, med ont i halsen är det inte roligt att äta i vilket fall. Jag bara ska klara det så det så!
Har inte bestämt hur länge jag ska hålla på, hoppas på o klara det i 2 veckor, men det känns vääldigt länge nu. Hehe, tiden får utvisa hur det blir helt enkelt.
Skulle egentligen ha tränat idag men vill inte det när jag inte är helt kry. Får bli när jag mår bättre helt enkelt. Ska iväg på promenix med ML imorn, då får jag lite motion iaf!

I övrigt så blir det jobb i veckan, såklart.
Ska träffa Becka på torp på torsdag vilket ska bli såå skoj! Det blir alldeles för långt mellan tillfällena vi ses även fast vi bor så nära ändå.

Inga kommentarer: