torsdag, maj 13, 2010

Last days

Dem senaste dagarna har varit väldigt bra förutom att jag skolkat från träning o motion.
I tisdags fyllde min pappa år så tog lunchpaus o åkte till Göfab för o leta present. Det blev en grill till pappas husvagn plus att jag passade på att köpa en torkvinda och en liten korg till oss här hemma.
Efter jobbet hämtade vi ungarna o åkte mot Stenungsund! Det var ju så fint väder att vi blev ute hos pappa, busade i trädgården och umgicks. Min bror o Tuva kom o så vankades det smörgåstårta och korv för oss små barn som inte åt det ;) Det var jättetrevligt och efter maten så blev det lek i trädgården igen. Kastade bollar o frisbee, hundar, barn och vuxna hade roligt :)
På hemvägen svängde vi förbi mamma o Lasse för att hälsa på dem lite, blev bara snabbt eftersom klockan redan var nio på kvällen!

Igår så hade alla dagmammor studiedag så ungarna var hemma. Givetvis är det mamman som får släppa sitt jobb o ta hand om dem... Men ingen större uppoffring då barnen var på gott humör! Jag fick monterat torkvindan i trädgården och lekt ute med Alex medan Jamie den sjusovaren sov! Sedan åt vi lite mat innan Alex fick sova middag. Under tiden han sov så fick vi besök, Emma och hennes söta små barn kom hit. Hennes lilla kille somnade i bilen så vi lekte ute med dem stora. Pelle var ju inne med Alex. Så fick lite tid med bara Jamie också. Sen gick vi in med alla barnen vakna och åt o lekte inne. Var väldigt trevligt!

När Pelle jobbat färdigt o Emma åkt hem så bar det av in till Lysekil. Vi gick på biblioteket och apoteket. Vi hade tänkt äta kinamat men dem hade tydligen semesterstängt så blev ju pizza då.
Sen hyrde vi film, Avatar, verkligen sevärd! Typisk Nlie-film! Den kommer jag nog se en gång till medan vi har den hemma om jag känner mig själv rätt. Hyrde även 2 filmer till så det får bli en filmkväll till i veckan, fast utan godis o pizza!

Idag är ju en röd dag, Pelle ska inte jobba så mycket, men jag vet inte alls vad som händer. Vi borde greja mer i trädgården, men vädret är inte precis strålande... Vi får se. Blir iaf en familjedag :)

Inga kommentarer: