torsdag, maj 20, 2010

Sommar på väg

Torsdag idag och sjukt varmt o kvavt ute... Inte ens solsken idag bara äckligt fuktigt... Inget jag uppskattar måste jag erkänna. Går bara o väntar på åskvädret som bara måste följa sånhär fuktig värme...

I tisdags så blev det jobb och affärsmöte som förutspått. Grillat till middag och frampå kvällen åkte jag till Brastad för en promenad med Emma. Det var härligt med motion och att få pratat av sig. Dock har jag under en period haft väldigt svårt med vad jag ska ha för skor. Har provat alla par och får ta mig fan blåsor eller ont i vaderna vilka skor jag än har haft så jag testade foppatofflorna. Funkade helt okej under promenaden men shit vad det har straffat sig efter! jag har typ fått träningsvärk eller någon slags värk i fötterna, både igår och idag så jag knappt kunnat gå. Fick ta värktablett igår för att kunna vara med mina barn... Så blir till o beställa specialanpassade skor när vi åker till sthlm!

Igår så åkte Pelle och Manne tidigt på morgonen till sthlm så jag och ungarna fick klara oss själva. Barnen var hos Anna-Lena på förmiddagen och jag fick jobbat undan lite. Sen vid två hämtade jag dem o så åkte vi in till stan. Förutom att jag var lite lättretlig pga fötterna så hade vi det mysigt. Sommarvarmt, sol och lekparken! Blev picknick med glass till grabbarna och banan till mamma, kladdigt som satan men mysigt o sitta i gräset i bara linne och njuta av att sommaren är på väg!
Sen for vi hem och lekte i trädgården, fixade mat och pysslade mer i trädgården. Fick klippt ner en buske och rensat en massa rabatter :) Fick lagt ungarna i tid och när jag skulle sätta igång med träningen så kom pappa på visit. han var ute på motorcykeln och hade ändå varit i Hamburgsund så han tittade in. Stannade väl bara 20min men det var trevligt :)
Sen fick jag tränat trots onda fötter, huset var ju en bastu också så svettades som en gris men det gick :) Bara måste fortsätta kämpa så jag kommer ner i vikt!

Idag har jag hunnit tvätta 2 maskiner och hängt ut en på tork. Ser på Avatar och ska strax hugga tag i jobbet. Har ju roligt jobb idag :) Får väl hänga ut andra maskinen tvätt också.
Hade tänkt hinna med o sova en stund också då Alex skulle upp 5.30 idag...

Lägger nog in lite trevliga bilder här sen :)

Inga kommentarer: