onsdag, maj 26, 2010

Onsdag

Dagen idag har varit bra men jag har inte gjort ett jota när det kommer till jobbet... Men Alex fick vara hemma idag också och idag har han inte haft feber så han har inte låtit mig arbeta direkt... Men jag har fått städat huset vilket var välbehövligt. Sen så har jag och Alex varit till min sjukgymnast och fått lite nya övningar, vi pratade även lite fötter och nu vet jag inte hur jag ska göra med skor och sånt längre... Men ska boka en tid då hon kollar mina fötter osv, så får vi se sen.

När Pelle hämtat Jamie så åkte vi hem till Jannike och Micke som precis fått sin 3e son, Ludvig. Så mysigt med en liten bebis! Våra grabbar och hennes stora lekte hur bra som helst tillsammans så besöket gick väldigt bra :) Var trevligt!

När vi kom hem fixade vi middag och sedan gick Pelle till sängs, han har haft migrän i 3 dar så jag tyckte det var dax att han bekämpade den ordentligt. Jag pusslade med Jamie, läste bok och nattade pojkarna. Så mysigt! Älskar mina fina pojkar!

När det kommer till viktnedgång så känns det som jag har en riktigt kass vecka! Jag har mens så jag är så himla chokladsugen... Jag kan inte träna pga mina fötter, eller inte nedervåningen av kroppen och överdelen vill jag inte överbelasta så försöker o ta det lugnt med dem bitarna, räcker med sjukgymnastiken där.
Har inte vågat väga mig för jag vill inte se pluset som jag vet borde finnas där... Håller väl på o tappa motivationen rätt så bra känner jag. Fast jag vill verkligen ner i vikt. Nya tag får det bli nästa vecka eller kanske redan till helgen! Försöker hålla igen med maten och godiset, men det är inte det lättaste måste jag erkänna. Hoppas kunna träffa Emma snart och få lite inspiration där! Den människan är fantastisk, alltid samma glöd och motivation!

I övrigt så är det bestämt att jag kommer åka till Västerås när Sandra kommer till Sverige och tillbringa ett par dar med henne. Alex och Jamie får även dem följa med. Får låna en lite lägenhet där som vi ska bo i. Ser jag fram emot!

Nä om jag skulle bädda ner mig framför tvn en stund, kanske går något bra iaf!

Inga kommentarer: