torsdag, maj 06, 2010

Torsdag idag




Bilder från sthlm's trippen, mina underbara ungar!


Gårdagen var trevlig och vi fick tag på perfekta födelsedagspresenter till Carl. När tårtan ställdes fram så såg den god ut men jag satt inte o dreglade och tyckte livet var orättvist när jag fick nöja mig med te. Så känns som att den här dieten kommer funka! Det hjälper ju en del att jag fick tag på shakes med chokladsmak igår plus soppor. Var så evinnerligt trött på den söta smaken av konstgjorda bär... Soppan var fantastiskt skön att få äta och gott med lite matsmak! Dock blev det knas igår för jag hade en färdig shake med chokladsmak som jag åt till lunch, insåg först efteråt att den tydligen innehöll 210 kalorier ist för 110 som shaksen man blandar själv är... Hade jag vetat det hade jag sparat den och ätit den när vi var iväg. För sen fick det även bli en bar på torp och dem har också 210 kalorier så blev 200 kalorier mer än det varit innan... Ett mål med mer kalorier per dag tycker jag är okej men 2 känns inte helt hundra. Men det är viktigare o äta dem regelbundet än dem extra kalorierna så därför fick det bli så igår.

Idag ska jag åter till torp för att träffa Becka, utan barn! Ska bli himla härligt :) Såg ett par sandaler igår för endast 150kr som jag ska kolla närmare på idag. Ett par lite kvinnligare sandaler som man kan ha till kjol och sånt. Min typ av sandaler passar inte så bra till sånt :) Vi får se om dem känns bekväma också för i såna fall blir det dem.
I övrigt åker jag mest till torp för o träffa Becka :)

Imorgon blir det promenad med Emma men i övrigt har jag inte mycket på planerna, Givetvis jobb och sen hoppas jag på en myskväll med Pelle :)
Lördag ska Pelle iväg på en svensexa så jag o barnen får roa oss bäst vi kan. Håller vi oss friska så blir det en tur till Henån och mormor!
Söndag är inget inbokat men blir Pelle kvar i södra Sverige över natten så dröjer det nog innan han kommer hem :) Så får hitta på nåt med barnen, är det fint väder så funkar ju alltid trädgården!
Och så har en vecka gått :) Sen är det bara en vecka kvar av min pulverdiet! har bestämt mig för att inte väga mig förrän på måndag igen :) Ska bli spännande och se hur mycket som har hänt tills dess.

Förresten så är huset fixat nu. Rörmokaren fixade det läckande röret och stoppet i avloppet kom en spolbil och fixade medan vi var på torp, dem hade sagt dem skulle komma som idag på morgonen men tydligen fick dem tid över igår. Kostar ju med dessa hantverkare men jag är ändå tacksam över att det inte blev mer bekymmer med hela denna incidenten!

Färgade mitt hår igår, nästan helt själv. Först mörk grund vilket blev väldigt läckert och bra. Sen skulle jag göra slingor på det och det blev det visserligen också men mycket tjockare slingor än jag hade tänkt mig så blev ljushårigare än jag hade tänkt. Ser ändå okej ut men nästa gång ska jag göra mycket smalare slingor!

Inga kommentarer: