måndag, maj 17, 2010

Dagens äventyr

Dagen idag har inte varit så jätte produktiv på jobbfronten men jag har iaf tagit tillfället i akt o umgåtts med Manne :) Sen så har Pelle hjälpt mig o slutföra det mest akuta jobbet nu ikväll så det går bra ändå! Tack älskling för hjälpen!
Manne och jag har varit på stan o kollat lite affärer, inte direkt handlat nåt. Blev lunch på Rosvik då även Pelle o Johan dök upp, trevligt! men märker min magsäck är mindre då jag åt sallad först o sen endast orkade hälften av pastan jag fick in... me like!
Sen blev det ett litet affärsmöte innan vi åkte hem. Hann vara hemma i en halvtimma innan jag fick åka in till stan igen för sjukgymnastik. Enda träningen för dagen... Men det duger, rörde lite på mig iaf och vi promenerade ju på stan så..
När jag kom hem blev det lite sightseeing med Manne och sen middag. Vid läggdax kom Carl o Maxim hit, dem hade haft en spännande dag. dem lånar vår audi för deras bil är trasig. Tji fick vi alla för det, när Carl kommer ut från banken så brinner det under motorhuven... men han fick släckt det och köpt nya delar så funkar den igen. Men uj vad läskigt!

Var en trevlig dag men slapp som sagt!

Imorgon blir det nog ett till arbetsmöte, pill med lite design och så. Efter jobbet ska vi nog grilla och ha det trevligt. Får se om jag kommer mig iväg på promenad också...

Inga kommentarer: