måndag, maj 03, 2010

1 dag avklarad

Varning tjatar om min shake-kur!

Jag har klarat första dagen tror jag. Jag tog en bar till kvällen för o få tugga på nåt. Vad jag läste mig till så var det okej o kombinera med deras bars. Så jag hoppas inte det förstörde hela min kur. men allt är ju lågkalori så hur illa kan det gå?! Ja jag vet inte. Men enl Camebridge så får man tydligen bara äta shakes o inget annat för då förstör man allt har jag hört så jag blir lite orolig att det är samma med nutrilett... Men stod i instruktionerna att man kunde kombinera och även äta grönsaker om man vill så jag får lita på det ist!
Dagen har gått lätt tycker jag, inga humörssvängningar eller nåt. Lite kurr i magen men det har jag när jag äter vanlig mat också så är ingen större skillnad. Tror det ska gå bra det här! Försöker intala mig själv det iaf...
Har även tränat, var ett lättare pass och dessutom blev det paus mitt i pga Alex som vägrade sova men var nog bra att det blev lugnt pga min förkylning.
Har haft en väldig huvudvärk under dagen men den lättade då jag kom ut. Vi har tvättat bilarna och så fick jag handlat för vattnet var slut... (vi dricker inte vårt vatten utan o koka det så blir endel flaskvatten som går också).
Promenaden med ML ställde vi in för att jag inte kände mig helt okej. Dumt o ses när man inte är helt hundra då det är sånt som förstört relationen innan. Annars hade det varit bra med en promenad...

Inga kommentarer: