lördag, maj 08, 2010

lite från mig

Idag är 6e dagen på kuren och det suger! Jag har fuskat och ätit en cocktailtomat idag, kände mig som om jag skulle svimma så behövde något i kistan! Jag vill tugga och jag vill äta något som inte är sött! Köttbullar! potatis! kyckling! Men nej skam den som ger sig! Jag ska klara mig minst till på onsdag, gärna resten av veckan också men vi får se. Kanske att jag ger upp på fredag nästa vecka och unnar mig o äta lite... suck jag vill ju bara klara 2 veckor men just nu känns det som det inte kommer gå. Antar man har svackor. Ska ställa mig på vågen imorgonbitti och så hoppas jag den står på massa minus så jag får upp motivationen igen! Är den nere på mitt mål så blir jag superglad! Var ju dum nog o ställa mig på vågen häromdan med kläderna på mitt på dagen. Givetvis vägde jag mer då än sist jag vägde mig och det muntrade ju inte upp precis... Så känner mig inte allt för hoppfull...
och inser ni hur mycket reklam det är för mat på tv o radio? det gör jag nu... Jävligt mycket!

Men förutom mat o vikt så rullar livet på. Idag är Pelle iväg på Fredriks svensexa så jag och barnen har varit själva. Blev så att vi åkte hem till min älskade mormor och hälsade på. Hon är bara underbar! Men hemma hos henne äter man typ hela tiden känns det som så antar att det är därför jag tycker det känts extra jobbigt idag, eftersom jag sett dem äta massa gott.
Jag hade trott att min pappa skulle komma idag efter att ha grejat med sin båt men tydligen orkade han inte greja idag och därför inte heller komma hit. Besviken blev jag! Därför bestämde jag att vi skulle stanna längre hos mormor och tror ni inte att pappa då ringer o frågar om vi vill komma på middag. men jag fick ju tacka nej till det då. Men visst ger han mig dåligt samvete över att vi inte kunde komma "men jag har ju köpt mat till barnen". Blää! Så mått kasst över det har jag gjort idag också. Men varför ska jag umgås med honom bara på hans villkor?

Sen somnade Alex i bilen påväg hem så fick lägga honom direkt när vi kom hem. Vilket innebär att jag kommer få gå upp tiiiidigt imorn :S men nåja, nu har jag lite egentid så jag tänkte träna och sedan se på film när jag blir klar här.

Igår så fick jag gjort massor med jobbet så jag kände mig nöjd. Gjorde en grej till en sajt häromdagen som fått så bra kritik så jag känner mig lite bättre till mods när det kommer till jobb. Dessutom har jag påbörjat en ny arbetsuppgift som jag verkligen gillar, behöver bara komma in i det lite mer.

På kvällen igår satte Pelle o jag oss ner och kollade ekonomin, påbörjade en budget o började kolla bakåt för o se vart pengarna tar vägen. Hann bara med november och december så ska bli spännande o så hur det ser ut resterande av månaderna eftersom vi började spara ordentligare efter jul. Intressant o se vad vi lägger pengarna på!

Imorgon blir det trädgårdsarbete om det inte spöregnar. Då kanske jag packar in ungarna o åker till badhuset. Vi får se :) Pelle kommer hem nån gång på förmiddag också hoppas jag, men trodde jag sist också o då var han hemma vid 16-tiden...

1 kommentar:

malin sa...

kämpa på nu,du kommer klara att gå på sopporna dom veckorna=)